YAYMAN: SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL DAİMA SAHADAYIZ

YAYMAN: SEÇİMDEN SEÇİME DEĞİL DAİMA SAHADAYIZ

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Bayram Boyunca vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kırıkhan ve Hassa’da vatandaşlarla bayramlaşan Yayman: “Seçimden seçime değil daima sahadayız.” dedi.

DAİMA SAHADAYIZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı açıklamada: Hassa Belediye Başkanımız Selahattin Çolak, İlçe Başkanımız

Halil Ersen Doğan ile teşkilatımızın ve vatandaşlarımızın bayramlarını kutladık. Ardıçlı Kahvesinde demli çaylar eşliğinde milletimizin sorunlarını dinleyerek sohbet ettik. Seçimden seçime değil daima sahadayız.

ÇARE BULMAYA ÇALIŞIYORUZ

Kırıkhan Belediye Başkanımız Ömer Erdal Çelik İlçe Başkanı Mustafa İbiş ve teşkilatımızla Amanosların en güzel yaylası Alan Yaylasında vatandaşlarımızla buluşarak bayramlarını kutladık. Daima sahada durarak milletimizi dinlemeye ve sorunlarına çare bulmaya çalışıyoruz.

CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN GELECEĞİDİR

MHP Hatay İl Başkanlığında Mehmet Fevzi Altay Beyin ev sahipliğinde Cumhur ittifakı teşkilatımızla bayramlaştık. Hatay, Cumhur İttifakının samimi ve gerçekçi bir anlayışla hayata geçtiği yerin adıdır Hatay’ın kardeşliği ve birliği daim olsun.” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.