YAYMAN: TEŞEKKÜRLER HATAY’IM

YAYMAN: TEŞEKKÜRLER HATAY’IM

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 28. Dönem Milletvekili seçimleri sonucunda 2. Kez meclise girmesine oylarıyla destek olan Hatay halkına teşekkür etti

14 Mayıs seçimlerinden AK Parti’nin zaferle ayrıldığını belirten Yayman, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda da vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a bir kez daha oylarıyla destek olmalarını istedi.

İlk dönemde olduğu gibi ikinci dönemde de Hatay halkına hizmet vermeye devam edeceğini ifade eden Yayman yayınladığı teşekkür mesajında, “Değerli Hemşehrim; Öncelikle sizlere saygı ve sevgilerimi sunarım. Hatay’da ikinci dönem Milletvekili olarak seçilmenin gurur ve şerefini yaşıyorum. Seçim sürecinde başta AK Parti’mize, sayın Cumhurbaşkanımıza ve şahsıma destek veren, ya da vermeyen tüm aziz hemşehrilerime sonsuz teşekkür ederim. Siyasetçinin sicil amiri halktır. Milletimizin kararına sonuna kadar saygı duyuyorum..

HATAY BENİM SEVDAM

Yeni dönemde ilk dönemden edindiğim tecrübeler ışığında daha fazla çalışacağım. Depremlerin etkisiyle adeta yas evine dönen Hatay’ımız için zamana iz bırakan hizmetler ve eserler üretmeye devam edeceğim.

İKİNCİ TURDA KAZANACAĞIZ

7 benzemezler olan muhalefete ve binlerce yalan habere rağmen, 7 düveli tek başına dize getiren sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimden açık ara birinci çıkması çok büyük bir başarıdır. Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci tura kaldı. Şimdi yeniden sizlerin oylarına talip olacağız.

Bir kez daha ifade etmeliyim ki; Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Büyük Türkiye hedefi ve Hatay’ımız için hizmet etme onurunu bahşeden Rabbime hamd ediyorum. Geçen 5 senede olduğu gibi hiçbir ayrım gözetmeksiniz Hatay için hizmet etmeye ve çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.