Meşale Gazetesi

YAYMAN: YARALARI BERABER SARACAĞIZ

YAYMAN: YARALARI BERABER SARACAĞIZ

Milletvekili Yayman ovada sorun çözüyor

Hatay halkının verdiği isimle Hatay’ın atom karıncası milletvekili ve 28. Dönem Hatay Milletvekili adayı Hüseyin Yayman, deprem yorgunu Hatay’ın yaralarını sarmaya devam ediyor.

Sokak sokak dolaşarak halkı dinleyip, yüz yüze sorunları çözüyor. Sabırla insanları dinlediği görülüyor..

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR..

Toplantılara Kırıkhan ve Hassa’da vatandaşların yoğun katılım gösteriyor. miting gibi toplantılar yapan Yayman, her konuşmasında gündemlerinin siyaset değil deprem yaralarını sarmak olduğunu dile getiriyor..

Toplantılarına yoğun katılım gösteren hemşerilerinin desteği ile sağlam adımlarla hedefe yürüyen Yayman, bizim amacımız milletimize hizmet ve deprem yaralarının acilen sarılmasıdır sözlerini kullandı. En son kişi evine yerleşene kadar vatandaşlarımızın yanında durmaya devam edeceğiz dedi.

Milletvekili Yayman, Kırıkhan ve Hassa’da dönüşümlü programlar yaparken Belediye başkanı Ayhan Yavuz ve Kara Memmet ile ilçe Başkanı Erdal Çelik ve Cafer sarı eşlik ediyor.

Her toplantıda deprem şehitleri için kuran okutup, dua ettiren yayman bu tutumuyla vatandaşlardan tam not alıyor..

Önceki gün Demirkonak, Kalatepe, İncirli, Aygırgölü, Yalangoz, Camuzkışlası, Topboğazı, Çataltepe, Mahmutlu, Abalaklı, içada, özdoğuksu Mahalleleri’nde vatandaşlarla buluşan yayman tek tek insanları dinledi. Sorunlara birebir çözüm getirdi..

AK Parti’nin hizmetlerini aktaran yayman, depremde yıkılan evleri ancak Recep Tayyip Erdoğan’ın ve cumhur ittifakının vereceğini dile getirdi.. Yayman’a hemşerilerinden tam destek sözü geldi.

YAYMAN: BİN YILIN AFETİNDEN DAHA GÜÇLÜ ÇIKACAĞIZ

Hatay’ın bin yılda bir görülen afetlerin en büyüğünü yaşadığını kaydeden Yayman, bu afetten de Hatay’ın güçlenerek çıkacağını kaydetti.

Hatay’ın daha önce 7 defa yıkılıp, 7 defa ayağa kalktığını söyleyen Yayman, “Kardeşlik, barış ve huzur kenti Hatay’ımızın geçmişinden aldığı güçle geçmişten daha sağlam şekilde ayağa kalkabilmesi için önümüzdeki dönemde de Türkiye’mizin AK Parti yönetimi ile yoluna emin adımlarla devam etmesi, hizmet ikliminin aralıksız sürmesi çok önemlidir dedi..

KALICI KONUTLAR İÇİN BAKANLA GÖRÜŞTÜ
Onlar 40 günde Cumhurbaşkanı adaylarını bile belirleyemezken, biz 40 günde deprem konutlarını vatandaşlarımıza teslim ettik.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde tüm depremzedelerimize evlerini 1 yıl içinde teslim ederek ülkemizin kalkınma hamlesini sürdürmek için sizlerden dua ve destek istiyoruz ifadelerini kullandı.

Bir vatandaşın sorusunu üzerine Çevre şehircilik ve iklim değişikliği bakanı Murat kurum’u arayan Yayman kalıcı konutların ve köy evlerinin yapımıyla ilgili bilgi alıp Bakanı Hatay’a davet etti..

Hemşerilerinden güçlü destek sözü alan Yayman, tüm vatandaşlara teşekkür etti. Milletvekili Yayman, çalışmalarını hızlı şekilde Hatay genelinde sürdürüyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.