YAYMAN’A TBMM’DE ÖNEMLİ ZİYARETLER

YAYMAN’A TBMM’DE ÖNEMLİ ZİYARETLER

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, önemli konukları ağırladı. Yayman TBMM’de, Kişisel Verileri Koruma Kurulu Başkanı Faruk Bilir, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Birlik Başkanı Bekir Aktürk, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ,Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ziya Şahin ve Hatay Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı Mehmet Ekici’yi ağırladı.

UZMANLARI DİNLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman konuyla ilgili yaptığı bilgilendirmede: “TBMM’de Kişisel Verileri Koruma Kurulu Başkanı Sayın  Faruk Bilir Hocamızı misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim.Türkiye’nin dijital alt yapısının oluşturulması, kişisel verilerinin korunması ve siber vatan konularında uzmanları dinlemeye devam edeceğiz.”dedi.

MUHTARIMIZA SELAM OLSUN

TBMM Ofisimizde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Birlik Başkanı Değerli Bekir Aktürk, Akdeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Mahmut Gülcü ve değerli heyetini misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim. Milletimizle-Devlet arasında köprü olan muhtarımıza selam olsun.

VERİMLİ BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK

TBMM’de, Türkiye Arı Yetiştiricileri Merkez Birliği Başkanı Ziya Şahinile Hatay Arı Yetiştiricileri Birlik Başkanı Mehmet Ekici Beyi misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim..  Arıcılarımızın problemleri ve çözümleri üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik.”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.