YAYMAN’DAN ÇEVRECİ MESAJ

YAYMAN’DAN ÇEVRECİ MESAJ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Hatay’ın vitrini olan anayolları asırlık çınar ağaçlarıyla donatmaya devam ediyor. Yayman, Hatay’ı yeşillendirmeye devam ediyor. Hatay Milletvekili seçildiği 2018 yılından bu yana Hatay’ın dört yanını Osmanlı çınarları dikmeyi kendisine şiar edinen Yayman, bu çabasıyla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanıyor. Hassa-Akbez’den başlayarak Akdeniz’in maviliklerine dek uzanan geniş alanda Hassa’dan Samandağ ve Yayladağı’nın en ücra noktalarına kadar uzanan karayolu boyunca ağaç dikilmesini isteyen Yayman, kazma küreği kaparak Kırıkhan-Reyhanlı-Hassa karayolu üzerinde çınar fidanı dikti.Yayman, fidanların ömrünün uzun olmasını ve Hatay’a hayırlı olmasını diledi.

YAYMAN’A BAŞKANLARDAN TAKVİYE

‘Gelecek İçin Fidan Dikiyoruz’ sloganıyla 10 BİN adet dut ve çınar fidanlarını toprakla buluşturan Milletvekili Yayman’a Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve Orman İşletme Müdürlüğü’ne bağlı ekipler eşlik etti.Daha önce Kırıkhan-Reyhanlı ve Topboğazı arasında 20 bin adet fidan ektiklerini anımsatan Milletvekili Yayman, ‘Her fidan bir nefes’ diyerek Hatay’da geleceğe nefes olmaya ve fidanları toprakla buluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

“AĞACI SEVEN İNSANI DA SEVER”

AK Parti’nin yaradılanı severiz yaradandan ötürü” şiarıyla hareket ettiklerini hatırlatan Yayman, 30 bin fidanı Hatay’ın bereketli topraklarına emanet ettiklerini kaydetti. Yayman, “Bu projeyle birlikte son 3 yılda yol kenarlarına 30 bin ağaç dikimi yaptık. Bugün Kırıkhan-Reyhanlı ve Hassa Karayolu kenarlarında fidanlarımızı toprakla buluşturduk. Ağacı seven, insanı sever. Yeni bir tabiat ve çevre bilinciyle Hatay’ımızı Türkiye’nin en güzel çehresine kavuşturmak için fidan dikimlerimize devam edeceğiz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

VATANDAŞLARDAN VEKİL YAYMAN’A TAM DESTEK

AK Parti’nin en çalışkan milletvekili olan Hüseyin Yayman’a bu çabasından dolayı vatandaşlar da tam destek verdiler. Hatay’da yol kenarlarının boş olduğunu belirten vatandaşlar, dikilen ağaçlar ile Hatay’ın vitrini niteliğindeki bölünmüş yolların çehresinin değişeceğini belirttiler. 30 bin fidanın artmasını da temenni eden vatandaşlar, ağaç sevgisinden dolayı Milletvekili Yayman’a teşekkür ederek, bu çalışmanın herkese örnek olmasını dilediler. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.