YAYMAN’DAN ERDOĞAN’A MÜCBİR SEBEP TEŞEKKÜRÜ

YAYMAN’DAN ERDOĞAN’A MÜCBİR SEBEP TEŞEKKÜRÜ

TBMM Dijital Mecralar Komisyonu Başkanı ve AK Parti Hatay Milletvekili Yayman, mücbir sebep halinin uzatılmasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. 

Milletvekili Yayman geçtiğimiz günlerde Hataylı iş dünyasının çağrılarını aktarmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletilmek üzere Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve ilgili kurumlarla görüşme gerçekleştirdi. Milletvekili Yayman’ın mücbir sebep halinin uzatılması ile ilgili girişimleri çözümle sonuçlandı. Milletvekili Yayman, mücbir sebep halinin uzatılmasında karar mercii olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Milletvekili Yayman, konuyla ilgili mesajında; “Teşekkür ederiz Cumhurbaşkanımız. Mücbir sebep uzatıldı. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz, Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Milletvekillerimiz Adem Yeşildal, Abdulkadir Özel, Kemal Karahan, Lütfi Kaşıkçı, Hatay Valimiz Mustafa Masatlı, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Öntürk beye ve emeği geçen tüm siyasetçilerimize; konuyu büyük bir ısrar ve kararlılıkla takip eden STK’larımıza, odalarımıza, vatandaşlarımıza, işletme sahiplerine, mali müşavir ve muhasebecilere ve çok değerli basın mensuplarımıza çok teşekkür ederiz. Mükemmel bir çalışma ve sonuç oldu. Söz konusu Hatay ise gerisi teferruattır” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.