YAYMAN’DAN HDP EŞ BAŞKANI BULDAN’A SERT TEPKİ

YAYMAN’DAN HDP EŞ BAŞKANI BULDAN’A SERT TEPKİ

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında siyasete ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Milletvekili Yayman, HDP Eş başkanının Cumhuriyetimize yönelik hadsiz sözleri asla kabul edilemez olduğunu belirterek “Bu açık bir alçaklıktır, hainliktir. Siz kimsiniz? Bu cesareti nereden alıyorsunuz? Yıkım sizin ruhunuzda var!” dedi.

AK Parti’nin 2002 yılında kurulduğunu anımsatarak, 20 yılın sonunda milletin umudu AK Parti’dir diyen Yayman, açıklamasına şöyle devam etti: “Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Pervin Buldan’ın Cumhuriyet 100 yıllık yıkım projesidir sözlerine sert tepki gösteriyoruz. Cumhuriyet hepimizin ortak geleceğidir. Bu realite ortadayken cumhuriyetimize laf söylemek hadsizliktir bu ülkenin polislerini güvenlik görevlilerini şehit edenler çıkmışlar. Cumhuriyetimize söz söylüyorlar. Yıkım sizin satılmış zihinlerimizde nedir? Bu sözleri lanetliyoruz.

Muhalefet, Buldan’ın sözlerine herhangi bir tepki göstermedi. Atatürk’ün kurduğu parti olmakla övünen Cumhuriyet Halk Partisi’nden siz bir söz duydunuz mu? Sayın Akşener, Cumhuriyeti, 100 yıllık bir yıkım projesi olarak gören HDP Eş başkanı hakkında bir çift sözünüz yok mu? Ben hem CHP’yi, hem İyi Parti’yi, hem Saadet Partisi hem diğer partileri bu sözler hakkında bir tepki vermeye cevap vermeye davet ediyorum.” Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.