YAZ YAĞMURU GELDİ

Hatay Antakya’da sabah saatlerinde başlayan yaz yağmuru vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

YAZ YAĞMURU GELDİ

Hatay Antakya’da sabah saatlerinde başlayan yaz yağmuru vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yaz sıcağından bunalan vatandaşları bir nebze de olsa serinleten ve sevindiren Haziran Yağmuru’nun Hatay’ı da kapsayan Doğu Akdeniz’de etkisini Cuma günü akşam saatlerine kadar sürdüreceği açıklandı.

Birçok vatandaş öğle vaktine doğru yaklaşık yarım saat ve yoğun yağan yağmurda hazırlıksız yakalanıp ıslanırken, hava durumunu kontrol eden vatandaşlar ise şemsiyelerine güvenerek yağmurdan kurtuldu. Artmaya başlayan yaz sıcağını biraz olsun unutturan yağmur, renkli görüntülere sahip olurken vatandaşlar yağmurun tadını çıkardı.

 METEOROLOJİDEN UYARI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Hatay genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu geçeceği, yağış ile birlikte sıcaklıklarda 1-3 derecelik düşüşler tahmin edildiği belirtilirken, gece saatlerine kadar Batı Akdeniz’in iç kesimleri ile Doğu Akdeniz’in sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi planlanıyor. HABER: FADİME ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.