Meşale Gazetesi

YELOĞLU ANKARA’DA KOCAMAZ İLE GÖRÜŞTÜ

YELOĞLU ANKARA’DA KOCAMAZ İLE GÖRÜŞTÜ

Geçmiş dönem Antakya Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığı yapan Hatay siyasetinin sevilen ismi Mehmet Yeloğlu, İYİ Parti GİK Üyesi ve Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Kocamaz ile Ankara’daki ofisinde sürpriz şekilde bir araya geldi. Geçmiş dönemlerde farklı il ve ilçelerin belediye başkanlıklarını yapan iki önemli isim Türkiye Belediyeler Birliği’nde de birlikte görev almışlardı. İkilinin buluşmasına Osmaniye Belediyesi eski Başkanı Davut Çuhadar da eşlik etti. Ziyarette geçmiş dönemlerde birlikte hareket eden üç isim geçmişi yad ettiler.

GÖRÜŞME HATAY SİYASETİN HAREKETLENDİRDİ

Hatay’ın en sevilen başkanları arasında gösterilen ve tüm siyasi çevrelerce takdir gören Mehmet Yeloğlu’nun İYİ Partili bir isimle yaptığı bu görüşme Hatay siyasi kulislerini hareketlendirdi. Yakın dönemde AK Parti İl Başkanlığı görevini de yapan Yeloğlu, siyasi kimliğinin yanı sıra, iş hayatında da Türkiye’nin çok sayıda iline büyük eserler kazandırarak önemli bir çevre edindi. Hatay’ın her köşesini dolaşan ve her kesimden takdir gören Yeloğlu’nun İYİ Partili Kocamaz ile yaptığı görüşmenin içeriği ile ilgili bilgi verilmezken, geçmiş dönemde TBB’de birlikte çalışan ikilinin gündeme yönelik sohbet ettiği ve ağırlıklı konunun Türkiye’nin yakın geleceği olduğu öğrenildi.

YELOĞLU’NDAN KOCAMAZ VE ÇUHADAR’A TEŞEKKÜR

Ankara’da buluştuğu İYİ Partili Burhanettin Kocamaz’a ve Davut Çuhadar’a misafirperverliği için teşekkür eden Yeloğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Mersin eski Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Osmaniye eski Belediye Başkanı Davut Çuhadar’la geçmiş günleri yad ettik. Burhanettin Başkanıma nazik ev sahipliği için çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.