YELOĞLU’NDAN HİZMET ZİYARETLERİ

YELOĞLU’NDAN HİZMET ZİYARETLERİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, yoğun temposuna devam ediyor. Başkan Yeloğlu, önceki gün AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren ve Gençlik kolları İl Başkanları, Hassa Kaymakamı Kadir Yurdagül, İlçe Başkanları, İlçe Belediye Başkanları, Muhtarlar ve vatandaşlarla Hassa’ya bağlı Bademli Mahallesi’nde bir araya gelerek yapılan ve yapımı devam eden yatırımlar ile alakalı istişarelerde bulundu. Burada vatandaşları da dinleyen Başkan Yeloğlu, Hassa’da üzüm bağında çalışan vatandaşları ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Yeloğlu, beraberindekilerle birlikte üzüm hasadı gerçekleştirdi.

BAŞKAN YELOĞLU İŞYERİ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİ

İl Başkanı Mehmet Yeloğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, Güler Yangın işletme sahibi Selim Güler’e ait yangın söndürme cihazı dolum ve bakım servisinin açılışını gerçekleştirdi. Burada yangın söndürme cihazlarını ve son teknoloji aletleri yakından inceleyen Başkan Yeloğlu, firma sahibi Selim Güler’den bilgi aldı.

YELOĞLU, ENEK OSB TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde yapılacak olan Altınözü Enek OSB’nin tanıtım toplantısına katıldı. Toplantıda AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, Altınözü Kaymakamı Bülent Uygur, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, ilçe başkanları, STK temsilcileri ve işadamları katıldı. Buradaki temasların ardından ATSO yeni binasını ziyaret eden Yeloğlu, yeni binanın ATSO’ya ve tüm üyelere hayırlı olması temennisinde bulundu.

YELOĞLU VATANDAŞLARI DİNLEDİ

Başkan Yeloğlu, Antakya’ya bağlı Karlısu Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz’ın daveti ile Karlısulu vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyen Yeloğlu, bol bol not tutarak vatandaşların isteklerinin yerine getirilmesi için çalıştıklarını ve vatandaşın isteklerinin baştacı olduğunu ifade etti. Başkan Yeloğlu’na ziyaretinde AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, İl Gençlik kolları Başkanı Mustafa Alkaya, Antakya İlçe Başkanı Emrullah Gülen, Antakya Gençlik kolları Başkanı Mehmet Fatih Yıldırım ve Teşkilat üyeleri eşlik etti.

YENİ STADYUMDA İNCELEME ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Süper ligde mücadele edecek olan Hatayspor’un yapımı devam eden stadyumunda incelemelerde bulunan Yeloğlu, Vali Doğan ile istişare de gerçekleştirdi. Stadyumun yapımının bir an önce tamamlanarak Hatayspor’un kullanımına açılmasını istediğini belirten Yeloğlu, stadyumun bölümlerinde incelemelerde bulundu. Yeloğlu’na bu ziyaretinde Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve partililer eşlik etti.

YELOĞLU YÖNETİM KURULUNDA KONUŞTU

Gün içinde çok sayıda ziyaret ve incelemelerde bulunan Yeloğlu, gün sonunda ise parti il merkezinde değerlendirme toplantısında konuştu. Buradaki toplantıya AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Eren, İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Alkaya ve parti yöneticileri katıldı. Başkan Yeloğlu, burada gündeme yönelik konularda konuşma yaptı. Yeloğlu’nun konuşmasının ardından katılımcılara özel olarak hazırlanan künefeler ikram edildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.