YENİ ANTAKYA’NIN MİMARI “İZZETTİN YILMAZ”

YENİ ANTAKYA’NIN MİMARI “İZZETTİN YILMAZ”

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, projelerle Antakya’yı yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Antakya’da asli hizmetlerin yanı sıra tesisleşmeye de önem veren Başkan Yılmaz, vatandaşların da takdirini kazanıyor. Antakya’da gençlerin eğitim ve spor hayatlarına katkı sunmak amacıyla Bilim Merkezi, yarı olimpik yüzme havuzu, halı sahalar, mini stadyum gibi çok sayıda tesisi hayata geçiren Başkan İzzettin Yılmaz, ücretsiz yaz kurslarında binlerce öğrenciyi ağırlayarak yaz ayının verimli geçmesini sağladı. Başkan Yılmaz, 1100 adet TOKİ konutunun da kente kazandırılmasında yoğun çaba sarf etti. Vatandaşların her isteğini gerek sosyal medya hesabından, gerekse de danışma büroları vasıtasıyla dinleyen Başkan Yılmaz, halkın isteklerini de yerine getirmeye gayret gösteriyor. Hizmetlerle kenti donatan Başkan Yılmaz, Antakya’yı gelecek kuşaklara aktarmak için çalışıyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın çalışmalarından oldukça memnun olan vatandaşlar Başkan İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sundular. Antakya’yı hizmetleriyle kalkındıran Başkan İzzettin Yılmaz’a çalışmalarında başarılar dileyen vatandaşlar, ilçenin hak ettiği hizmetleri Başkan İzzettin Yılmaz ile görmeye devam etmeyi umdukların kaydettiler. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.