YENİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA GELİYORUZ

Cumhur İttifakı Büyükşehir ve Antakya adaylarıyla mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik son olarak Akasya ve Narlıca mahallerinde halka buluştu.

YENİ BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA GELİYORUZ

Cumhur İttifakı Büyükşehir ve Antakya adaylarıyla mahalle mahalle gezerek seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy  Çelik son olarak Akasya ve Narlıca mahallerinde halka buluştu. Vatandaşın yoğun sevgi gösterileri altında konuşma yapan Çelik “Yeni bir yönetim anlayışıyla geliyoruz” derken vatandaşın en büyük güç olduğunu vurguladı.

HALKIN GÜCÜ

Konuşmalarını sosyal medyadan paylaşan Çelik “Ne yaparlarsa yapsınlar Halkın gücünün üstünde bir güç yoktur.Alanlara sığmayan Narlıcalı vatandaşlarımız bunu birkez daha ıspatladı. Coşkuları,heyecanları ve samimiyetleri için hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yine muhteşemsin Antakya!Antakya’da, Hatay’da yeni bir destan yazmaya geliyoruz. Hatay’ı Hataylılarla birlikte yönetmeye, yeni bir yönetim anlayışı getirmeye geliyoruz.”

ZİYARETLER SÜRÜYOR

“Antakya, Akevler Mahalle Mitingimizi hemşehrilerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayımız Sn. İbrahim GÜLER, Antakya Belediye Başkan Adayımız Sn. İzzettin YILMAZ ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği’ni ziyaret ettik. Antakya Belediye Başkan Adayımız Sn. İzzettin YILMAZ ile Atatürk Caddesi esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı

HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.