YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINIZ HAYIRLI OLSUN

YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINIZ HAYIRLI OLSUN

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla yayınladığı mesajında; 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında da yeteneklerinize ve isteklerinize göre yeni, yeni başarılar tatmanızı arzularken; derslerinizde, sportif, sanatsal ve kültürel etkinliklerinizde sorumluluk sahibi olarak programlı ve sistemli çalışmayı kendinize ilke edininiz. Öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla sevgi, saygı temeline dayalı, hedefini belirlemiş, gayretli öğrenciler olarak başarılı bir öğretim yılı geçireceğinize inanıyor ve kucak dolusu sevgilerimi sunarken; size yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diliyorum.

‘‘Değerli Meslektaşlarım, Çocuklarımız ve yarınlarımız değerlidir; onları eleştirel ve yaratıcı düşünen, iletişim becerileri gelişmiş, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen, bilgi teknolojilerini kullanabilen, girişimci, bütün bu becerileri etkili ve güzel kullanabilen bireyler olarak yetiştirmek bizim asli görevimizdir. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının hep birlikte yeni mutluluk ve başarılara tanıklık edecek güzel bir yıl olmasını diliyorum.

Değerli Veliler,Çocuklarımızın yetişmesinde sizlerin katkısı çok büyüktür. Olumlu ve yönlendirici desteğinizle, aynı zamanda çocuklarınıza yapacağınız rehberlikle özgüvenlerini kazanmalarına katkı sağlayacaksınız. Bunları yaparken okul-aile işbirliği esasına dayalı olarak öğretmen ve okul yönetimi ile sürekli iletişim içerisinde olacağınıza inanıyorum.

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının tüm meslektaşlarıma, Öğrencilerime ve Velilerimize Sağlık, başarı getirmesini  Covid-19 hastalığından uzak yüz yüze eğitim-öğretim yapılmasını temenni ederim.

Eğitim-Öğretimin yüz yüze yapılabilmesi için Hijyen, Mesafe ve Maske kurallarına uyulmasına dikkat etmeyi unutmamalıyız.Yeni Eğitim-Öğretim Yılınız Hayırlı Olsun.’Dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.