YENİ HASAT SEZONU HAYIRLI OLSUN

YENİ HASAT SEZONU HAYIRLI OLSUN

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, yeni başlayan zeytin ve zeytinyağı hasat sezonu öncesinde çiftçilere bereketli bir hasat sezonu diledi. Başkan Çinçin mesajında, “Hatay’ın bereketli topraklarında yetişen ve bin bir derde deva Zeytin ve Zeytinyağı hasat sezonu başlıyor. Çiftçilerimize, Zeytin ve Zeytinyağı İşletmelerimize, Sektör çalışanlarına ve Oda Üyelerimize bol kazançlı ve bereketli bir sezon diliyorum” dedi.

“ÇİFTÇİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Başkan Çinçin, yeni sezonda da geçmişte olduğu gibi çiftçilerin yanında olacaklarını belirtti. Çinçin, İlimizin en önemli sektörlerinden Tarım sektöründeki sorunlar Antakya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından çok sıkı takip edilmektedir. Oda olarak sorunların çözümü için Hatay’ın ilçelerindeki Sivil toplum Kuruluşları, Ziraat Odaları ile birçok kez bir araya geldik. Gerek üretici üyelerimiz gerekse perakende satış yapan üyelerimiz Zeytinyağı sektörüne son 10 yılda ciddi yatırımlar gerçekleştirdi. Bu yatırımların meyvelerini vermeye başladığı bir dönemde Afrin ve yöresindeki ihraç kaydı ile ülkemize getirilen Zeytinyağlarının iç piyasada satışının yapıldığını, bu durumun üreticimizi olumsuz yönde etkilediğini gördük. Tüm sorunlarında çiftçilerimizin yanında yer alacağımızı bir kez daha belirtiyorum” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.