YENİ HASTANE İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

YENİ HASTANE İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hassa’da yapılacak yeni Devlet Hastanesi’nin yerini AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ile birlikte inceleyerek, hastanenin yatak kapasitesinin arttırılması konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Yeloğlu Hassa’da yaptığı konuşmasında sağlık sektörüne yapılan yatırımların önemine değindi. Yeloğlu, “Hassa ilçemize değer katacak olan, Hassa’nın ihtiyaçlarını giderecek olan güzel bir hastanenin; Türkiye’nin sıkıntılı bir pandemi sürecinden geçtiği bugünlerde ihalesinin yapılıyor olması ve hükümetimizin böyle bir eseri Hassa’ya kazandırmış olmasından dolayı il başkanı olarak son derece mutluyum. Bu hastane ile birlikte buradaki dört olan uzmanlık sayısı, on uzmanlığa yükselecek ve böylece Hassa’lı kardeşlerimiz bir sıkıntıları olduğu zaman sağlıklarına burada kavuşabilecekler. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.