YENİ NESİL YAZAR KASA 1 TEMMUZ’DA

YENİ NESİL YAZAR KASA 1 TEMMUZ’DA

İskenderun Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, deftere tabi olan yazar kasa kullanan bütün esnafların 1 Temmuz itibariyle yeni nesil yazar kasaya geçeceklerini söyledi.

Daha öncede bu yeni nesil yazar kasaları alanların da tekrar değiştirmesine gerek olmadığının altını çizen Mustafa Çöloğlu “Uzun yıllardır kullanmış oldukları yazar kasalar mutlaka değişmesi gerekiyor. Hafızaları dolmamış olsa da onlar güncellenmeyecek. 1 Temmuz 2024 tarihinde tüm esnaflarımız yazar kasalarını yeni nesil yazar kasa olarak değiştirecekler” dedi. Bazı konularda esnafların yanıldığına da işaret eden Oda Başkanı Mustafa Çöloğlu “Basit usul esnaflarımız var, onlar yazar kasa kullanmıyorlar. Bizden Odalardan aldıkları fiş-faturaları kesiyorlar. Onların yeni nesil yazar kasa almalarına gerek yok, POS kullanıyor olsalar bile, yine bizden aldıkları fiş fatura kesmeye devam edebilir, çıkışlarını yapabilirler. Diğer yazar kasaya tabi esnaflarımız mutlaka bu ayın sonuna kadar kendileri de takip etsinler, muhasebecileriyle diyaloga girsinler, bu ayın sonuna kadar yazar kasalarını yeni nesil kasayla değiştirmeleri gerekiyor” diye konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.