YENİ SEZONDA KADRO SİL BAŞTAN!

YENİ SEZONDA KADRO SİL BAŞTAN!

Yeni sezon öncesi Teknik Direktör Özhan Pulat’la yola devam etme kararı alan bir yandan da yeni yönetimin şekilleneceği kongre için geri sayıma başlayan Hatayspor’da yaşanan maddi sıkıntılar sürüyor. Bordo-Beyazlı ekipte bir oyuncu daha alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmesini feshetti. Edinilen bilgilere göre Kerim Alıcı alacaklarının ödenmemesi gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı olarak feshetti. 26 yaşındaki sağ bek bu sezon Hatayspor’da 19’u ilk 11, 28 karşılamada görev aldı, 1 gol attı.

Sezonun sona ermesinin ardından Hatayspor’da Rigoberto Rivas ve Faouzi Ghoulam da alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle sözleşmelerini tek taraflı feshedip takımdan ayrılmıştı.

Bordo-Beyazlı ekibin yeni sezon öncesi nasıl bir kadro planlaması yapacağı, yapılacak kongrenin ardından belli olacak. Mevcut oyuncuların çoğuyla yol ayrımına gidilmesi beklenirken takımın sil baştan kurulacağı ifade ediliyor. Maddi sıkıntılar yaşayan takımın geçmişte olduğu gibi yeni sezonda da yine düşük maliyetli bir kadro ile mücadele etmesi bekleniyor. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.