YERELDE KADIN BULUŞMALARININ FİNALİ HATAY’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YERELDE KADIN BULUŞMALARININ FİNALİ HATAY’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Göç İdaresi Başkanlığı Uyum ve İletişim Genel Müdürlüğü ile UNICEF iş birliğinde; Türkiye’de yaşayan yerli ve yabancı toplum kadınları arasında ortak bir yaşam kültürü oluşturularak uyum sürecinin hızlandırılması ve desteklenmesi amacıyla düzenlenen Yerelde Kadın Buluşmaları’ nın 11.si 27 Aralık Pazartesi Günü Ottoman Otelde gerçekleştirildi.

Yerel ve yabancı toplum kadınlarının bir araya geldiği programa Göç İdaresi Başkanlığı Yabancılar Genel Müdürü Gözde Özkorul katıldı.Moderatörlüğünü İl Göç İdaresi Müdürü Murat Keskin’in gerçekleştirdiği etkinlikte İl Sağlık, İl Milli Eğitim ile Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünden katılan konuşmacılar tarafından çeşitli alanlarda bilgilendirici sunumlar yapıldı. Programda Mustafa Kemal Üniversitesi, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, İlçe Belediyeleri, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları ile Sivil Toplum Kuruluşlarından katılımcılar yer aldı.
“Kadın Varsa Umut, Umut Varsa Yaşam Var” sloganıyla yürütülen Yerelde Kadın Buluşmaları etkinliğine farklı uyruklardan 200 kişi katılım sağladı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.