Yerinde Tespit, Anında Çözüm!

Muhtarlar adaylarıyla bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı 45 mahalle muhtarıyla birlikte ‘Yerinde tespit, anında çözüm’ yöntemiyle kendi yöneteceklerini söyledi.

Yerinde Tespit, Anında Çözüm!


Muhtarlar adaylarıyla bir araya gelen Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı 45 mahalle muhtarıyla birlikte ‘Yerinde tespit, anında çözüm’ yöntemiyle kendi yöneteceklerini söyledi. Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Ramada Otel’de muhtar adaylarını kahvaltılı programda ağırladı. Toplantıya ayrıca Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, Ahmet Keskin de katıldı.

Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Muhtarların belediye yönetiminin gözü, kulağı olacağını belirterek “Her yere bizler yetişemeyebiliriz. Ama sizin bize bildirdiğiniz her sorun, yerinde tespit ile anında çözüme kavuşacak” dedi.

MUHTARLARIMIZLA YÖNETECEĞİZCumhur İttifakı adayı Fatih Tosyalı belediyeyi muhtarlarla birlikte yönetme sözü vererek “Muhtarlarımızın ayağına biz geleceğiz. Muhtarlarımız toplumun liderleridir ve önemli insanlardır. Mahallenizde yaşanan bütün olaylara muhtarlarımız vakıftır ve mahallenizin gelişmesinden de muhtarlarımızın önemi büyüktür. O yüzden diyorum ki, önce muhtarlıklarımızın fiziki koşullarını iyileştireceğiz. Teknolojiyle buluşturacağız. Sizin sorun adına paylaşacağınız her bilgiyi belediyede görüp, takip edeceğiz. Allah’ın izniyle anında da çözeceğiz!” diye konuştu. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.