YERLİ MALI, YURDUN MALI, HERKES BUNU KULLANMALI

YERLİ MALI, YURDUN MALI, HERKES BUNU KULLANMALI

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Sinanlı Av. İlkay Mahanoğlu İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek Yerli Malı etkinliğine katıldı.

Sinanlı Av. İlkay Mahanoğlu İlkokulu/Ortaokulunda Yerli Malı Haftası dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, HayırseverAv. Sayın İlkay Mahanoğlu, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Etkinlikte bir konuşma yapan Gülistan ” Yerli malı haftasının amacının çocuklarımızı yerli ürünlere yönlendirmek, üretimin önemine dikkat çekmek ve bilinçlendirmek olduğunu söyleyerek, bu etkinliğe katılarak bizlere ve eğitime desteğini sürekli yanımızda hissettiren Hayırseverimiz Av. Sayın İlkay Mahanoğlu’na, bu etkinliği düzenleyen Okul İdarecilerine, öğretmenlerine, öğrencilere ve velilere teşekkür ediyorum.” dedi  Daha sonra okulda kurulumu tamamlanan kütüphane ve satranç odası açılışı yapıldı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.