YESEVİ ALPERENLERDEN YAYLADAĞI ÇIKARMASI

YESEVİ ALPERENLERDEN YAYLADAĞI ÇIKARMASI

Daha önce de Hatay’ın Yayladağı ilçesine gelerek Suriye’deki savaştan kaçarak Türkiye’ye sığınan Türkmen vatandaşlara yardımda bulunan Yesevi Alperenler Derneği bu yıl da Yayladağı’na çıkarma yaptı.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara ve yetimlere hayır sahiplerinin yaptıkları fitre ve zekat yardımlarını ulaştıran Dernek, bölgeye bir de yaşam köyü kurmak istediklerini belirttiler. 

MİCAN: ŞEHİTLERİMİZİN EMANETLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ 

Yesevi Alperenler Derneği Genel Başkanı Kürşat Mican, ziyarette yaptığı açıklamada, “Şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Yesevi Alperenler olarak her daim kardeşlerimizin yanındayız. Suriye bölgesindeki çadır kentte yaşayan kardeşlerimizi ziyaret ettik.

Savaş mağduru kardeşlerimize yönelik; “Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Türkmen Dağı Yetim Şehit ve Mücahid Ailelerine Ev ve Yaşam Köyü kurmak istiyoruz. Bu projeye bir brikette sizden olsun diyerek hayır severlerden destek bekliyoruz. Allah şimdiden hayır yapanların hayırlarını kabul etsin ve bölgemizdeki savaş ortamı bitsin” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.