YEŞİL ALANLAR KORUNUYOR

YEŞİL ALANLAR KORUNUYOR

Antakya Belediyesi Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde bulunan tüm parkları yeniliyor. Bakım, onarım, oyun grubu yenileme, sulama, temizlik, çim biçme ve ağaç budama çalışmaları gerçekleştiren ekipler şehrin dört bir köşesinde eş zamanlı olarak hizmet veriyor. 

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre parklarda hasar gören kent mobilyaları, çöp kovaları, piknik masaları, oyun grupları, fitness aletleri, aydınlatma ve sulama sistemleri onarılıyor, boyanıyor, ihtiyaca göre yenisi ile değiştiriliyor. 

 Yürütülen hizmet programı kapsamında son olarak Vali Utku Acun Parkı’nda çim biçme, bakım-onarım ve güzelleştirme çalışması ve piknik masası montajı, Odabaşı Botanik Park’ta çim biçme ve ağaç budama çalışması, 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nda bitki ilaçlama çalışması, Saraykent Mahallesi’ndeki parklarımızda sulama çalışması, Kardeşler Mahallesi Sinan Aygün Parkı’nda toprak tesviye ve çim ekimi çalışması, Şirince Mahallesi Havuzlar Parkı oyun grubu yenileme ve kum serme çalışması, Ovakent, Esentepe ve Altınçay Mahallelerindeki parklarda sulama ve bakım çalışması, Ali  Rıza Çamlığı’nda yeni oyun grubu konulacak alanda bordür örme  çalışması gerçekleştirildiği belirtildi. 

Çalışmalardan memnun olan vatandaşlar Başkan İzzettin Yılmaz’a ve tüm personellere teşekkürlerini sundular. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.