Meşale Gazetesi

YEŞİLDAL “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KUTLU OLSUN

YEŞİLDAL “8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ” KUTLU OLSUN

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Geçmişten günümüze kadınlarımız, Türk Milletinin tarihinde her zaman hak ettiği konumda, ailenin ve toplumun merkezinde olmuş, olmaya da devam edecektir. Kadınlarımızın toplumda hak ettikleri konuma yükselmeleri, geleceğe güvenle bakmaları, sonsuz sevgi ve hoşgörüyle yetiştirdikleri nesillerin başarısının anahtarıdır. Geleceğimizin teminatı olan evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirerek topluma faydalı birer fert olmaları yolunda gösterdikleri gayret ve fedakârlık her türlü takdirin üstündedir.

Kadınlarımızın, eğitimden bilime, sanattan kültüre hayatın her alanında başarıları bizleri gururlandırmaktadır. Aile kurumunun temelini oluşturan, değerlerimizin temsilcisi, taşıyıcısı ve koruyucusu olan kadınlarımız, sosyal ve ekonomik hayattaki bu başarıları kadar, yetiştirdikleri nesillerle de geleceğimizin şekillenmesine herkesten daha çok katkıda bulunmakta, sosyal, siyasal, ekonomik haklarının daha çok geliştirilmesi, kadınların bu alanlardaki çalışmalarda teşvik edilmesi, bu anlamlı günde daha çok önem arz etmektedir.

Günümüzde bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat ve iş dünyasında herkesi gururlandıran, başarılarıyla adından söz ettiren Türk kadını, geleceğe ilişkin en büyük güvencelerimizdendir.

Ülkemize hizmetleriyle değer katan, tüm kadınlarımıza örnek olacak başarılarıyla adından söz ettiren, genç nesillere ışık tutan, geleceğimize yönelik tehditler karşısında dimdik duran, cesur ve özgüveni yüksek kadınlarımız geleceğe yürüyüşümüzde en önemli unsurlarıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle,  yaşamımızın her anında varlıklarıyla onurlandığımız tüm kadınlarımızın, şiddet kurbanı olan, görevleri başında katledilen ve 15 Temmuz darbe girişimi sırasında yitirdiklerimiz, ülkemizin bekası, milletimizin istikbali için şehit olan tüm kadınlarımızı şükranla yâd ediyor; her birine Allah’tan rahmet diler,  “8 Mart Dünya Kadınlar Günü”nü kutluyorum dedi.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.