YEŞİLDAL ALTINÖZÜ’NDE

YEŞİLDAL ALTINÖZÜ’NDE

AK Parti Hatay İl Başkanı Av.Adem Yeşildal, kurmaylarıyla beraber Altınözü ilçesine çıkarma yaptı. İl başkanı seçildikten sonra Altınözü’ne ilk kez gelen Yeşildal, ilk olarak AK Parti Altınözü İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın da katılım gösterdiği toplantıda partilere hitap eden Yeşildal, Altınözü ilçesinin AK Parti’ye kurulduğu günden bu yana büyük bir deste verdiğini ifade etti ve bu destekten ötürü Altınözlülere teşekkür etti. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 hedeflerini anlatan Yeşildal, Altınözü’nün bu hedeflere ulaşılması noktasında üzerine düşen görevi yapacağına olan inancını paylaştı. Altınözü’nün daha da güzel bir ilçe haline gelmesi için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceklerini ifade Yeşildal, “Bizim en önemli misyonumuz halka hizmettir. Altınözü için, Hatay için, Türkiye için tek derdimiz vatandaşlarımıza en iyi, en kaliteli hizmeti götürmektir” dedi.

HBB HATAY’A HİZMET ÜRETECEKSE TAM DESTEK VERİRİZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Altınözü ve Hatay için atacağı her olumlu adıma destek vereceklerini ve yapılacak hizmetlere bütçe bulunması noktasında var güçleriyle çalışacaklarını ifade eden Yeşildal, Hatay halkının aleyhine olan her çalışmaya ise karşı çıkacaklarının altını çizdi.

ALTINÖZÜ YOLUNUN İLK ETABI HAZİRAN’A KADAR YAPILACAK

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı toplantıda yaptığı konuşmaya Yeşidal’a görevinde başarılar dileyerek başladı. Başkan Sarı, “2014’ten bu yana attığımız tüm adımları teşkilatlarımıza danışarak atıyoruz. İlçemizde her şey dört dörtlük mü, hayır. İnşallah bundan sonra yine sizin verdiğiniz destekle eksiklerimizi gidermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Altınözü yolu biraz uzadı. Herkesin dilinde. İki ay önce Ulaştırma Bakanımız Altınözü’ne geldi. Altınözü Antakya yolu boğaz kısmına olan etap Haziran’a kadar bitmiş olacak. İkinci etap için ihale aşamasına geldik. Narlıca girişindeki viyadük veya istinat duvarı mı olacak konusu için hala planlamalar sürüyor. Bu yol bizim olmazsa olmazımız” dedi.

Karbeyaz yolunun son durumu hakkında da bilgi veren Başkan Sarı, “Altınözü Karbeyaz yolunun ilk etabı bitti. İkinci etabı içinde sözleşme yapıldı. İnşallah en kısa zamanda bu yolu da yapacağız” sözlerini kullandı.

3 BİN 500 DÖNÜMLÜK OSB ALANIMIZ VAR

Altınözü’ne kurulacak olan sanayi bölgesi hakkında da konuşan Başkan Sarı, “3 bin 500 dönümlük bir alanımız var. Bu bölümün bin dönümünü hayvancılığa ayıralım. Geriye kalan 2 bin 500 dönümlük alanı Karma Organize Sanayi Bölgesi yapalım diye düşündük. Şu an söylemek istemiyorum, biraz daha somutlaşmasını bekliyorum. Uluslararası arena da ilçemize yatırım yapmak isteyen yatırımcılar var” dedi.

PAZAR ESNAFIYLA HASBİHAL

Başkan Yeşildal beraberindekiler ilçe teşkilatındaki toplantının ardından Pazar esnafı ile bir araya geldi. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü İlçe Başkanı Yusuf Bulanık ve teşkilat üyeleriyle birlikte, pazar esnafını ziyaret ederek hayırlı işler dileğinde bulunan Yeşildal, “Pazar esnafımızla hasbihal ettik. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı dinledik. Hep birlikte Hatay’ımız için var gücümüzle çalışıp üretmeye devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

MHP İLÇE TEŞKİLATINA ZİYARET

Başkan Yeşildal daha sonra Milliyetçi Hareket Partisi Altınözü İlçe Teşkilatını ziyaret etti. AK Parti heyetini, partisinin kongresine katılmak üzere Ankara’ya giden MHP Altınözü İlçe Başkanı Adem Türk’ün yerine vekalet eden MHP Altınözü İlçe Başkan Yardımcısı Serkan Gür ağırladı. Gerçekleşen görüşmede Cumhur İttifakı’nın Türkiye’nin bekası için hayati bir öneme sahip olduğuna vurgu yapıldı. Başkan Vekili Gür, Başkan Yeşildal’ı Altınözü’nde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti paylaştı ve görevinde başarılar diledi. Başkan Yeşildal da Gür’e ve MHP İlçe Teşkilatına teşekkür ederek, Cumhur İttifakı olarak Türkiye’nin bekası için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

MUHTARLAR HALKLA İDARECİLER ARASINDA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRÜYOR

MHP ziyaretinin ardından Altınözü Esnaf Odası ve Şoförler Odası’nı ziyaret eden Yeşildal daha sonra Altınözü Ziraat Odası’nı ziyaret etti. Altınözü Ziraat Odası Başkanı ve Altınözü Muhtarlar Derken Başkanı Sabahattin Bayır’la görüşen Yeşildal, muhtarların gerekli hizmetlerin üretilmesi noktasında halkla idarecileri arasında bir köprü görevi gördüğünü ifade etti.

ZEYTİNCİLİK ENSTİTÜSÜNÜN YAPIMINA BAŞLANACAK

Üreticilerin yaşadığı sorunların çözümü noktasına da ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Yeşildal, Altınözü Zeytincilik Enstitüsü hizmet binasının yapımına en kısa sürede başlanacağını aktardı. AK Parti Hatay İl Başkanı Av. Adem Yeşildal, Altınözü temaslarını gerçekleştirdiği taziye ziyaretlerinin ardından sonlandırdı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.