YEŞİLDAL: HATAY’I SAĞLAM KONUTLARA KAVUŞTURACAĞIZ

YEŞİLDAL: HATAY’I SAĞLAM KONUTLARA KAVUŞTURACAĞIZ

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Hatay’da önümüzdeki yılsonuna kadar konut ve işyeri inşaatlarını tamamlayacaklarını söyledi.

Hemşehrilerine sağlam konut, sağlam işyeri ve sağlam bir şehir sunacaklarını belirten Yeşildal, “Büyük ihtimalle gelecek senenin ortası gibi hak sahiplerinin tamamına konutlarına teslim etmiş oluruz” dedi. Milletvekili Yeşildal, konutların teslimi için gece-gündüz çalıştıklarını söyleyerek, “İhalesini yaptığımız veya yapacağımız konutlara 1 yıl süre veriyoruz. Büyük ihtimalle gelecek senenin ortası gibi hak sahiplerinin tamamına konutlarını teslim etmiş oluruz.” diye konuştu. Yeşildal, Dünya Bankası’ndan temin ettikleri krediyi de deprem bölgesindeki Hatay’ın alt yapısını iyileştirmek için kullanacaklarını kaydetti.

HATAY’I ZEMİNİ SAĞLAM YERLERDE KURACAĞIZ

Gelecek yılın sonunda herkesin ev ve iş yerlerine kavuşacağını vurgulayan Yeşildal, zemin etüdü noktasında çok hassas çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Hatay’ımız için 14,2 milyar gibi bir rakamı merkez ve ilçelerde sadece altyapı için ayırdık. Hatay’ımızı zeminin sağlam olduğu bölgelerde kuracağız. Şehrimizi sağlam bir şehir olarak gelecek kuşaklara emanet edeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.