YEŞİLDAL: KİMSE AÇTA AÇIKTA KALMAYACAK

YEŞİLDAL: KİMSE AÇTA AÇIKTA KALMAYACAK

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, 2025 yılının sonuna gelindiğinde tüm hak sahiplerinin evlerine kavuşacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her afette gösterdiği büyük liderliği asrın felaketinde de gösterdiğini vurgulayan Milletvekili Yeşildal, “Biz nasıl her depremde, selde ve yangında milletimizin yanında olduysak, asrın felaketinde de bakanlarımızla, vekillerimizle, belediyelerimizle, milletimizle; bir seferberlik şuuruyla çalıştık. Bir elimiz, gönlümüz daima deprem bölgesinde olacak. Deprem bölgesindeki tüm vatandaşlarımıza, belediye başkanlarımıza kapımız 7 gün 24 saat açık olacak.

Tüm ekibimiz deprem bölgesinde vatandaşımızın bizzat ayağına gidecek. Vatandaşımız bizden ne bekliyorsa onu yapabilmek adına her türlü gayreti gösterecek ve sadece elimizi değil tüm gövdemizi taşın altına koyacağız. En hızlı şekilde vatandaşlarımızı yuvalarına kavuşturacağız. İnşallah bizi bir evladı, bir kardeşi olarak gören tüm hemşehrilerimizin bulundukları alanları bir an önce ayağa kalkması için Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ekibimizle birlikte çalışmalarımızı gece gündüz sürdürmeye devam edeceğiz. Hep söylediğimiz gibi; Hatay’ımızın derdi derdimiz, sevinci sevincimizdir. İnşallah o günlere hızlı bir şekilde erişmek için de çalışmalarımızı gece gündüz sürdüreceğiz. Kaybedeceğimiz bir saniyemiz bile yok. Bu nedenle de tüm ekibimizle birlikte durmayacağız, dinlenmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.Haber:Fdaime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.