YEŞİLDAL: KONUTLAR YAYLADAĞI’MIZA HAYIRLI OLSUN

YEŞİLDAL: KONUTLAR YAYLADAĞI’MIZA HAYIRLI OLSUN

TBMM Anayasa Komisyonu Üyesi ve AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal, Yayladağı’nda inşa çalışmaları süren TOKİ konutlarını inceledi.

İncelemeler esnasında Milletvekili Yeşildal’a AK Parti Hatay İl Başkanı Dr. Mustafa Erdoğan, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ve meclis üyeleriyle birlikte konutları yerinde inceleyen Milletvekili Yeşildal, en kısa sürede konutların tamamlanarak vatandaşlara teslim edileceğini belirtti.

“EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİM”

REKLAM ALANI

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Yeşildal; “Değerli hemşehrilerim hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Bugün Yayladağı ilçemizdeyiz. Eğerci Mahallesi sınırlarında yapımı devam eden TOKİ’nin sosyal konutlarının hemen yanındayız. İl Başkanımız, belediye başkanımız büyükşehir belediyesi meclis üyemiz ile Yayladağı’mızda çalışmaların sürdüğü alanları geziyoruz. Gördüğünüz gibi bir yandan yıkılan alanları kaldırırken, bir yandan da inşa çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Buradan emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, bakanlarımıza, milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Konutlarımızı en kısa sürede tamamlayıp vatandaşlarımıza teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.