Meşale Gazetesi

YEŞİLDAL YAYLADAĞI’NDA

YEŞİLDAL YAYLADAĞI’NDA

AK Parti Hatay İl Başkanı Av.Adem Yeşildal ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Yeşildal dün Yayladağı’nda  bir dizi ziyaretlerde bulunarak çeşitli istişarelerde bulundu.

Yeşildal, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın’ı  makamında ziyaret ederek Yayladağı’na belediye öncülüğünde yapılacak hizmetleri istişare ettiler.

Daha sonra Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, AK Parti Yayladağı İlçe Başkanı Doğan Gürlen, Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Yayladağı Şöförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Vedat Bahadır’ı ziyaret ederek şoför esnafının sorun ve sıkıntılarını istişare ettiler.

 Başkan Yeşildal ve beraberindekiler , Ankara Merkez Valisi  Lütfullah Bilgin ile Yayladağı Belediyesinde bir araya gelerek sohbette bulundular.

Yeşildal ve beraberindekiler daha sonra Yayladağı Kadın Kooperatifi Başkanı Damla Hatice Yalçın  ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.Başkan Yeşildal ziyaret ettiği ve sorunlarını dinlediği Başkanlara gösterdikleri yakın ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.