YEŞİLDAL’DAN CHP MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

YEŞİLDAL’DAN CHP MİLLETVEKİLLERİNE ÇAĞRI

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Vakıf İşhanı ve Kurtuluş Caddesi’nin yayalaştırılması projeleriyle ilgili CHP Hatay Milletvekillerine çağrıda bulundu.

Hatay Valiliği’nde gerçekleştirilen, HBB Başkanı Lütfü Savaş ve CHP Hatay Milletvekilleri’nin de hazır bulunduğu toplantıda el birliğiyle bitirilme sözü verilen ve HBB yüzünden durma noktasına gelen bu iki projenin tamamlanmasının kamunun yararına olacağını belirten Başkan Yeşildal, CHP’li milletvekillerine çağrıda bulundu.

Toplantıda verilen sözleri hatırlatan Yeşildal, “Vakıf İşhanı’yla ilgili Hatay Valimizin huzurunda gerek milletvekilleri, gerekse de belediye başkanlarımızın aldığı bir karar var. Gerek Vakıf İşhanı ile ilgili gerekse de Kurtuluş Caddesi ile ilgili alınan bir karar var. Ben buradan o toplantıdaki iradelerine sahip çıkmaları çağrısında bulunuyorum. Çıksınlar ‘Biz Büyükşehir Belediye Başkanı ile bir karar aldık’ desinler ve bu karara uysunlar” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.