YILDIRIM’DAN KARATAŞ’A VEDA ZİYARETİ

YILDIRIM’DAN KARATAŞ’A VEDA ZİYARETİ

Hassa’da görev süresini tamamlayan İlçe Garnizon Komutanı P. Üsteğmen Ömer Yıldırım, Belediye Başkanı Mehmet Karataş’a veda ziyareti gerçekleştirdi.Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, Hassa’da görev süresini tamamlayan ve İskenderun Ahmet Tor Kışlasına Bölük Komutanı olarak atanması yapılan İlçe Garnizon Komutanı P. Üsteğmen Ömer Yıldırım ile bir araya geldi.

KARATAŞ: HİZMETLERİNDEN DOLAYI KOMUTANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM

Veda için kendisini ziyaret eden İlçe Garnizon Komutanı Yıldırım’a Hassa’daki hizmetleri için teşekkür eden Belediye Başkanı Karataş, “ İlçemizde görev yaptığı sürede önemli çalışmalara imza atan Garnizon Komutanı Üsteğmen Ömer Yıldırım’a yeni görev yerinde başarılar diliyorum. İlçenin huzuru ve güvenliği için örnek çalışmalara imza atan komutanımıza gönülden teşekkür ediyorum. Kendisi ile çalışmaktan memnuniyet duyduk” ifadelerini kullandı. Başkan Karataş günün anısına Üsteğmen Ömer Yıldırım’a hediye takdim etti. Belediye Başkanı Mehmet Karataş’a da çalışmalarında verdikleri destekler için teşekkür eden İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Ömer Yıldırım, Hassa’da çalışmış olmaktan son derece mutlu olduğunu ifade ederek, belediye başkanı Mehmet Karataş’a teşekkür kristal plaket takdim etti.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.