YILDIZLAR ALTINDA ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA KEYFİ

YILDIZLAR ALTINDA ÇOCUKLAR İÇİN SİNEMA KEYFİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi, yaz boyunca konteyner kentlerde yaşayan çocuklara yönelik özel bir “açık hava film gösterimi” düzenliyor.

17 Ağustos’ta başlayıp 13 Eylül’e kadar sürecek olan film gösterimleri; Antakya, Defne, Samandağ, Hassa, Kırıkhan, Dörtyol, Payas, İskenderun, Belen ve Arsuz ilçelerinde bulunan konteyner kentlerde sergilenecek.

SANAT VE EĞLENCE DOLU PROGRAM

REKLAM ALANI

18.00’de Mehteran takımının geleneksel eserlerini icra etmesiyle başlayan program, palyaço ve yüz boyama etkinliklerinin yanı sıra patlamış mısır, gazoz ve pamuk şeker ikram edilmesinin ardından 20.00’de animasyon film gösterimiyle devam edecek.

Birbirinden eğlenceli filmler; Ardıçlı Şükrü Kanatlı, Ahlatçı, Numune Evler, Yakacık, Sakarya BŞB, Büyük Dalyan 1, Orman Köy, Alakop Gözcüler, Karaçay 2, Çekmece TOKİ, Katar 2 ve Koç Umut Konteyner Kentlerde çocuklarla buluşacak.

HERKESE AÇIK VE ÜCRETSİZ

Düzenlenen etkinliklerle çocukların keyifli bir gün geçirmelerini amaçladıklarını aktaran HBB yetkilileri, çocukların hem eğlenceli animasyon filmleri izleme fırsatı bulacağını hem de çeşitli aktivitelerle hoşça vakit geçirebileceklerini söyledi. Ayrıca etkinliklerin herkese açık ve ücretsiz olacağı bilgisi verildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.