Meşale Gazetesi

YILMAZ: 24 SAAT ŞOFÖR ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ

YILMAZ: 24 SAAT ŞOFÖR ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz, gece gündüz demeden şoför esnaflarının yanında yer almaya devam ediyor. Başkan Yılmaz, dün ve bugün taksi duraklarında çalışan şoförleri ziyaret etti. Gündüz erken saatlerde başlayan ziyaretler, gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü.

YILMAZ: ŞOFÖR ESNAFININ YANINDAYIM

Başkan Yılmaz, taksi duraklarının yanı sıra Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda da misafirlerini ağırladı. Başkan Yılmaz, bu kapsamda; Narlıca ve Ekinci Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanları Şoför esnafını makamında ağırladı. Şoförlerle gündeme yönelik değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, şoför esnafının sorunlarını dinledi. Tüm şoförlerle yakından ilgilenen Yılmaz, her zaman şoför esnafının yanında olduğunu kaydetti.

ŞOFÖR ESNAFINDAN YILMAZ’A TAM DESTEK

Emek Taksi Durağını ziyaret eden Yılmaz, taksici esnafının sorunlarını dinledi. Şoförlerin sorunlarının bilincinde olduğunu kaydeden Yılmaz, desteklerinden dolayı tüm şoförlere teşekkürlerini sundu. Yeni Hastane Taksi Durağını ziyaret eden Yılmaz’a yoğun ilgi gösteren şoförler, her zaman Yılmaz’ın yanında olduklarını kaydettiler. Başkan Yılmaz, şoförlerin her zaman yanlarında ve hizmetlerinde olduğunu kaydetti.

ŞOFÖR ESNAFIYLA GÜNDEM DEĞERLENDİRİLDİ

Başkan Yılmaz, Özat Kooperatif Başkanı Rüstem Göyce, Alahan Kooperatif Başkanı Ömer Çakmak yönetim kurulu ve kooperatif üyeleriyle bir araya geldi. Şoför esnafıyla gündemi değerlendiren Yılmaz, tüm şoförlere katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu. Başkan Yılmaz, Hatay Turizm öğrenci servisi işletme sahipleri Önder Dağkesen’i ve Mehmet Aslan’ı Serinyol Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Koyun ve Cuma Teker ile birlikte ziyaret etti. Ziyarette şoför esnafının sorunları ve çözüm yolları üzerinde durulurken, Hatay Turizm ailesi Başkan Yılmaz’a tam destek olduklarını kaydettiler. Yılmaz, daha sonra sırasıyla bölge Hastanesi önünde duran taksici esnafını, Araç Muayene istasyonu karşısında bulunan (Davulcu Baba) Tır&Kamyon bakım yıkama yağlama işletmecisi Ömer Zullu ve kardeşlerini, Cumhuriyet Taksi durağını ve Kisecik taşıyıcılar Kooperatifi üyelerini ziyaret etti. Başkan Yılmaz, kendisine gösterilen ilgiden ve desteklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Yılmaz, 24 saat görev başında olduğunu kaydederek kapısının şoför esnafına her zaman açık olduğunu kaydetti.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.