YILMAZ: BİZİM BAŞKANIMIZ ABDULKADİR TEKSÖZ’DÜR

YILMAZ: BİZİM BAŞKANIMIZ ABDULKADİR TEKSÖZ’DÜR

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve HESOB Başkanvekili Aziz Fatih Yılmaz, Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz’ün sonuna kadar yanında olduğunu vurguladı. Başkan Teksöz’ün her daim esnafın yanında yer aldığını ve uzun süreler daha başkan olarak şan ve şerefle bu mesleğe hizmet vereceğine inandığını kaydeden Yılmaz, esnafların da Başkan Teksöz’ün yanında yer alacaklarına inandığını kaydetti.

BAŞKAN TEKSÖZ’DEN DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Başkan Yılmaz’ın desteğinden memnun olduğunu kaydederek, “Abilik-kardeşlik hukukumuzun yanı sıra esnafa da öncülük yaparken yanımda görmekten her zaman memnun olduğum değerli kardeşim Aziz Yılmaz’ın bu desteğinden son derece mutluyum. İnşallah daha uzun süre esnafa öncülük, başkanlık yapacağız. Tüm esnaflarımızdan da temennimiz, bizim yanımızda olmalarıdır” ifadelerine yer verdi. Haber: M. Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.