YILMAZ, ŞOFÖR ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

YILMAZ, ŞOFÖR ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

Antakya’da bir dizi ziyaret gerçekleştiren Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve  Hatay Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aziz Yılmaz, taksici esnafı ile öğrenci servislerini ziyaret etti. Hatay Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aziz Yılmaz, Atlas öğrenci servisi, Akademik öğrenci servisi ve Konak taksi durağını ziyaret ederek, şoför esnafının sorun ve taleplerini yerinde dinledi.


KARŞILIKLI ANLAYIŞ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ

İlk olarak öğrenci servislerine ziyarette bulunan Başkan Yılmaz, “Yeni haftaya canımızdan bir parça olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğrenci servisi esnafımızla bir araya gelerek başlamak istedim. Biz her zaman öğrenci servisi esnafımızın daha da çok kazanmasını arzu ediyoruz. Birlikte karşılıklı anlayış içerisinde çalışıyoruz’’ dedi.

TAKSİ ESNAFININ SORUNLARINI DİNLEDİ

Öğrenci servisi ziyaretlerinin ardından Konak Taksi Durağını ziyaret eden Başkan Yılmaz, , ‘’Taksici esnafının sorunlarını dinleyip oda çalışmaları hakkında istişarelerde bulunduk, çalışmalarımızı anlattık. Verimli bir gündü. Şoför arkadaşlarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

YILMAZ’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Aziz Yılmaz ‘ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getiren şoför esnafı ise, “Göreve geldiğiniz günden beri bizlerle her konuda irtibat halindesiniz. Vatandaşın rahatlığını düşünürken bizlere de büyük kolaylıklar sağladınız. Ortak fikirlerle dönüşümü yürütüyoruz. Sizlere teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.