YILMAZ, ŞOFÖRLERİN SORUNLARINI GAZİANTEP’TE GÖRÜŞTÜ

YILMAZ, ŞOFÖRLERİN SORUNLARINI GAZİANTEP’TE GÖRÜŞTÜ

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Fatih Yılmaz, şoför esnafının sorunları için Gaziantep’te istişarelerde bulundu.

TŞOF Genel Başkan Vekili Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda Başkan Yılmaz’a Hatay Hızarcılar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Yapar da eşlik etti. Gaziantep’te Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürü Necmettin Erkan’ı misafir eden Yılmaz, Hataylı şoför esnafının genel sorunlarını istişare ederek çözüm yolları üzerinde değerlendirme yaptı.

YILMAZ: ŞOFÖRLERİMİZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Hataylı şoför esnafının sorunlarının çözümü için Hatay’ın yanı sıra Ankara’nın yanı sıra Gaziantep’te de görüşmeler gerçekleştiren Yılmaz, şoförlerin takdirini kazandı. Şoför esnafının her daim ulaşabildiği ve sorunlarını aktarabildiği Yılmaz’ın çalışkanlığı ve çözümcü kişiliğini takdir eden vatandaşlar Yılmaz’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler. Başkan Yılmaz şoför esnafının sorunları için gece gündüz mekan fark etmeden çalışacaklarını belirtti. TŞOF Genel Başkan Vekili Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan’a evsahipliği için teşekkür eden Yılmaz; “Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürümüz Necmettin Erkan’ı misafir ederek, şoför esnafımızın Genel konularını istişare ettik. Sayın Genel Müdürümüze ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi. Başkan Yılmaz, şoför esnafının sorunlarının çözümü için kapı kapı gezmeye devam ediyor.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.