YILMAZ VE YEŞİLDAL ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

YILMAZ VE YEŞİLDAL ASFALT ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde başlatılan asfalt hamlesi tüm hızıyla sürüyor.

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, beraberindeki AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu ile birlikte Cebrail Mahallesi’nde yapımı süren asfaltlama çalışmalarını denetledi. Başkan Yılmaz, denetimlerde vatandaşlarla sohbet ederken, Cebrail Mahallesi’nin ardından ihtiyaç olan her yere önceliğine göre asfalt çalışmalarının yapılacağını belirtti.

YILMAZ: ÇALIŞMAMIZ ANTAKYA’YA HAYIRLI OLSUN

Cebrail Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimizde asfalt hamlesine kalkıştık.

Mahallelerimize aciliyete göre asfalt götürdük. Bundan sonra da çalışmalarımız devam edecek. Bu çalışmamız Cebrail Mahallesi’ne hayırlı olsun. Biz istedik ki vatandaşlarımız çamurlu, çukurlu yollara mahkum olmasın. Çamur ve çukur Antakya’nın kaderi olmaktan çıkacak. Bu çalışmamız Cebrail Mahallesi sakinleri başta olmak üzere tüm Antakya’ya hayırlı olsun” dedi.

BAŞKAN YILMAZ VATANDAŞLA SOHBET ETTİ

Asfalt çalışmalarını denetleyen Başkan Yılmaz ve beraberindeki AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal ve Antakya Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Mursaloğlu, vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek mahallenin sorunlarını dinlediler. Asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından diğer eksiklerin de tamamlanacağının altını çizen Başkan Yılmaz, vatandaşların ilettiği sorunları not alarak çalışma yapacaklarını belirtti. Başkan Yılmaz ve Yeşildal esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler dilediler. Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.