YİNE PAYAS STEM YİNE ÖDÜL!!

YİNE PAYAS STEM YİNE ÖDÜL!!

Hatay’ın eğitimde gurur veren kurumu olan Payastem Samsun’da düzenlenen Teknofest kapsamında En İyi Takım Ruhu Ödülüne layık görüldü.

Payas Belediye Başkanı Bekir Altan’ın büyük destekleriyle yoluna devam eden ve Her türlü zorlu şarta rağmen yılmayan Payastem ailesi, kazanılan ödülden dolayı gururu sosyal medyadan meydan okuyarak paylaştı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDİLDİ

Yapılan paylaşımda; “Roket yapacağız dedik, Oyuncak mı? dediler. Gerçek yapacağız dedik, Hadi oradan dediler. Teknofest lise kategorisi roket yarışmasına katılan Payas STEM Roket takımımız zorlu aşamaları geçerek Aksaray Tuz gölünde roketlerini uçurmuşlardı. Artık sıra ödül törenine geldi. Takımımız Roketsan hakemleri tarafından değerlendirilen yarışmada En İyi Takım Ruhu Ödülüne layık görülerek bugün ödüllerini aldı. Payas STEM Roket Takımımızı ve emeği geçen bütün ekip arkadaşlarımızı kutluyoruz. Bu zorlu süreçte bizden desteğini esirgemeyen Payas Belediye başkanımız öğretmen Bekir Altan’a, Payas sanayinden Dinmak Torna’ya, Altanlar Çelik Servis şirketine, Onur Net firması sahibi Cengiz Dede’ye, alanda bizden desteklerini esirgemeyen Roketsan ailesine sonsuz teşekkürü borç biliriz” ifadeleri kullanıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.