YOGASEVERLER ARSUZ’DA BULUŞUYOR

YOGASEVERLER ARSUZ’DA BULUŞUYOR

Hatay’da ilk kez düzenlenecek olan Türkiye’nin farklı illerinden yoga eğitmenleri ve yogaseverlerin katılacağı ‘Yoga Festivali’ Arsuz’da yapılacak.

İskenderun Yogatune Studio’nun düzenlediği ve Türkiye’nin çeşitli illerinden katılımın olacağı Yoga Festivali, 28 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Arsuz İssos Otel’de gerçekleşecek.

4 gün boyunca Arsuz’un eşsiz deniz manzarası eşliğinde gerçekleştirilecek yoga festivalinin Hatay’da ilk olma özelliğini taşıdığını belirten Yogatune Stüdyo Eğitmeni Tuğba Sarı, “Yoganın birleştirici ve bütünleştirici yönünü yoga severlerle beraber yaşamak, doğa ile buluşmak, kendi içimize dönmek, aynı zamanda müziğe ve dansa doymak için en güzel yolun, yoga festivalleri olduğunu söyledi.

Gerçekleşecek festivale şimdiden büyük ilgi olduğunu ifade eden Sarı, “Aktif olarak yoga yapmıyor olmasanız bile bu festivaller, hayatımızda yeni bir dönem başlatabilir. Biz Yogatune stüdyosu olarak Türkiye’nin profesyonel 9 yoga eğitmenlerini Hatay’a davet ederek, Arsuz’un eşsiz manzarasına sahip denize sıfır otelinde, günde yaklaşık 10 ders, festival boyunca yaklaşık 40 yoga dersi, çeşitli workshoplar, atölye çalışmaları ve sürpriz etkinliklerle bu yıl tatilini hem eğlenerek, hem de beden ve ruh için çalışmalar yaparak geçirebilecek” dedi ve festivale katılmak isteyen yoga severlerin biletlerini passo sitesinden alabileceğini belirtti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.