YÖNETEMİYORSUNUZ, HEMEN SEÇİM OLMALI!

YÖNETEMİYORSUNUZ, HEMEN SEÇİM OLMALI!

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda enflasyon hesabının tutmadığını belirten Şahin, iktidarın artık ülkeyi yönetemediğini söyleyerek hemen seçim olmasını dile getirdi. Vekil Şahin’in paylaşımı şöyle:

“ENFLASYONDA HESAP TUTMADI!

Orta Vadeli Programda 2021 yılı enflansyon öngörüsü %16,2 idi. Bu rakamı TÜİK bile tutturamadı. TÜİK enflasyonu %13,58 artışla %36,8 olarak açıkladı. ENAG’ın açıkladığı rakamlara göre; Tüketici Fiyat Fiyat Endeksi Aralık ayında %19.35 arttı, 2021 yılındaki artışı ise %82.81 olarak gerçekleşti. Her gün artan fiyatlar, hayat pahalılığı, gelen zamlar gerçek enflasyon rakamlarını ele veriyor! Yönetemiyorsunuz, hemen seçim!”

VEKİL ŞAHİN ZAM LİSTESİNİ PAYLAŞTI

CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, yeni yılın gelmesini beklemeden dahi yapılan zamları sosyal medya hesabından paylaştı. 10 dakikada hayatımızın değiştiğini söyleyen Şahin, paylaşımında şunları belirtti:“İğneden ipliğe her şeye zam geldi, asgari ücret eridi, kaşıkla verilen kepçeyle geri alınmış oldu, vatandaş iyice yoksullaştı!”Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.