Meşale Gazetesi

YÖRÜK TÜRKMENLERDEN ADAL’A ZİYARET

YÖRÜK TÜRKMENLERDEN ADAL’A ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Hatay İl Başkanı Murat Adal, Hatay Yörük Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyelerini ağırladı.Hatay Yörük Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Çolak, Hatay Kırıkhan Yörükleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Atacan, İskenderun Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Türkmen ve Dernek yöneticilerinin hazır bulunduğu ziyarette gündeme yönelik istişarelerde bulunuldu. MHP İl Başkanı Murat Adal, gönlünün her zaman Türkmen kardeşleri için attığını belirterek her zaman yanlarında olduğunu kaydetti. Adal, ziyaretlerinden dolayı tüm Yörük Türkmen Derneği yönetici ve üyelerine teşekkür etti.

İKİNCİ ZİYARET AK PARTİ’YE GERÇEKLEŞTİ

Hatay Yörük Türkmen Dernek Başkanları ve sözcüleri Şaban Doğru, AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal’ı parti binasında ziyaret etti.

Hatay Yörük Türkmenleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Süleyman Çolak, Hatay Kırıkhan Yörükleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Atacan, İskenderun Yörükler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Yaşar Türkmen ve sözcü Şaban Doğru’nun hazır bulunduğu ziyarette gündeme yönelik istişarelerde bulunuldu. İl Başkanı Yeşildal, sorunlarını ve isteklerini dinlediği Yörük Türkmenlerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini belirtti. Başkan Yeşildal, ziyaretlerinden dolayı tüm Yörük Türkmen Derneği yönetici ve üyelerine teşekkür etti.

Ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.