YÜCE TÜRK MİLLETİ SELA’LARI SUSTURAN DARBELERDEN, DARBELERİ SUSTURAN SELA’LARA ERİŞTİ

YÜCE TÜRK MİLLETİ SELA’LARI SUSTURAN DARBELERDEN, DARBELERİ SUSTURAN SELA’LARA ERİŞTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Başkan Yılmaz mesajında, “15 Temmuz 2016’da, vatanımızı, milletimizi, demokrasimizi, cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen FETÖ/PDY mensubu vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz millete doğrultarak hain, kalleş ve kanlı bir darbe girişiminde bulunmuştur.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı üzerine aziz Türk milleti, darbe girişimini, sokakları ve meydanları doldurarak, ölümü bile göze alarak başarısızlığa uğratmıştır.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, TBMM, Özel Harekat Daire Başkanlığı, Mit, Genelkurmay Başkanlığı ve binlerce vatandaşın üzerine ateş yağdırmak suretiyle Türkiye’yi bölmeye ve işgal etmeye çalıştılar.  Lakin peygamber duasına mazhar olmuş büyük milletimiz sela’ları susturan darbelerden, darbeleri susturan sela’larla medeniyet tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bir çağrısı ile kahramanlık genlerini bünyesinde daima muhafaza eden milletimiz,  geceler boyunca tuttukları demokrasi nöbetleri ile vatan ve bayrak sevgilerini tüm dünyaya bir kez daha haykırmıştır.

Anayasa ve demokrasimizi askıya almak isteyen şer odaklarına uşaklık edenlere bu asil millet asla prim vermeyecektir.  Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğüne ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerimle 15 Temmuz da Türk Milleti’nin varlığına, istikbaline ve inançlarına ağır bir darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anıyorum.” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.