YUSUF BULANIK YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

YUSUF BULANIK YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

Ak Parti Altınözü 7. Olağan Kongresi dün Altınözü Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kongrede mevcut başkan Yusuf Bulanık, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi. Kongreye AK Parti Hatay Milletvekilleri Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel, Hüseyin Şanverdi, Sabahat Özgürsoy Çelik, AK Parti Hatay İl Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hatay İl Koordinatörü Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, parti yöneticileri ile çok sayıda partili vatandaş katıldı. Maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde gerçekleştirilen kongrede tek aday olan Yusuf Bulanık yeniden başkanlığa seçildi.

SARI: KONGREMİZ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Sarı kongrenin ardından yaptığı açıklamada, “İnandığın Yolda Yürü” temasıyla AK Parti Altınözü İlçe Başkanlığı’mızın 7. Olağan Kongresini gerçekleştirdik. Hatay İl Koordinatörümüz Çankırı Milletvekilimiz Sayın Salim Çivitçioğlu, İl Başkanımız Sayın Mehmet Yeloğlu, Milletvekillerimiz, İlçe Başkanlarımız, Kadın ve Gençlik kolları İl ve İlçe Başkanlarımız, ilçe Belediye Başkanlarımız, Muhtarlarımız, Meclis Üyelerimiz, STK Temsilcilerimiz, Delegelerimiz ve Parti teşkilatımızın katılımlarıyla Altınözü ilçe 7.Olağan kongremizi gerçekleştirdik.

Yeniden İlçe Başkanlığı görevini üstlenen Yusuf Bulanık başkanımıza ve yönetim kuruluna seçilen değerli dava arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kongremiz ilçemize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

AK Parti İlçe Başkanlığına yeniden seçilen Yusuf Bulanık, kongrenin ardından tebrikleri kabul etti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.