ZAFER BAYRAMI’MIZ KUTLU OLSUN

ZAFER BAYRAMI’MIZ KUTLU OLSUN

Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Müdür Çerko mesajında,“Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, vatanımızın birliği ve milletimizin bağımsızlığı uğruna 19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlattığı Kurtuluş Savaşı, 30 Ağustos 1922’de anlamlı bir zaferle sonuçlanmıştır. Tarih boyunca birçok başarı kazanmış Türk Milleti için dönüm noktalarından olan bu zafer, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda dahi esaret altına alınamayacağının en önemli göstergesidir.

Milletimizin sarsılmaz vatan sevgisi, bugüne dek olduğu gibi, bundan sonra da birlik ve bütünlüğümüze kastedenleri bertaraf etmeye devam edecektir. Bu vesileyle başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını, mukaddes vatanımız için canlarını veren aziz şehitlerimizi, gazilerimizi saygı ve minnetle anıyorum. Zafer Bayramı’mız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.