‘ZAFER KUPASI’ ŞAMPİYONLARI KUPALARINI ALDI

‘ZAFER KUPASI’ ŞAMPİYONLARI KUPALARINI ALDI

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında İskenderun Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve heyecan dolu maçlara sahne olan “Zafer Kupası” futbol turnuvasında şampiyon Konya Konteyner kent oldu.

Hatay’ın İskenderun ilçesinde Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yaz okulu kurslarına katılan öğrenciler arasında iki grup halinde lig usulü oynanan turnuvada, 16 takım ve yaklaşık 200 sporcu mücadele etti. Final müsabakasının ardından yapılan ödül töreninde, şampiyon olan Konya Konteyner Kent takımı kupasını törenle aldı. İkinci sırayı Sakarya Mahallesi Yaz Okulu, üçüncülüğü ise Üsküdar Konteyner Kent takımı elde etti. Ayrıca, Gençlik ve Spor yan saha takımları da ödüllendirildi. Kupalar ve madalyalar, İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel ile KYK Muhyiddin İbni Arabi Yurt Müdürü Mehmet Ali Yılmaz tarafından verildi. Tören sonunda bir konuşma yapan İskenderun Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ferit Ali Gündel, Yaz Spor Okulları kurslarının verimliliğinden ve öğrencilerin gösterdiği mücadelenin kalitesinden memnun olduklarını belirtti. Gündel, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen antrenörleri ve sporcuları tebrik etti.

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.