Meşale Gazetesi

ZAFER PARTİSİ ÜYELERLE GÜÇLENİYOR

ZAFER PARTİSİ ÜYELERLE GÜÇLENİYOR

Ümit Özdağ’ın Genel Başkanlığını, Adem Kaya’nın ise il başkanlığını yaptığı Zafer Partisi Hatay2da üye çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

İlk günden bu yana tüm ilçeleri dolaşan ve partiyi tanıtan Başkan Kaya, yeni üyelerin rozetlerini taktı. Başkan Kaya, rozet takdim töreninde açıklamalarda bulundu.

KAYA: 6 AYDA TÜM AMBARGOLARA RAĞMEN ÇALIŞMAYA DEVAM ETTİK

Başkan Kaya açıklamasında; “Partimiz kurulalı 6 ayı geçti ve bu 6 ay içinde tüm ambargolara rağmen partimiz, büyük bir gelişme gerçekleştirdi ve bundan sonra da yeni katılımlarla daha güçlü bir şekilde devam edecek. Türk milleti birçok zorluğu geride bırakarak tarih içerisinde ilerledi ve zaferlerle dolu tarih yazdı. Bu zaferleri inanan ve iman dolu insanlar gerçekleştirdi. Mustafa Kemal Atatürk ile zaferleri kazanılacağına inanan  insanların, yârdan ve serden geçenlerin verdiği mücadeleler sonucu zaferlerle taçlanmıştır. Bugün Zafer Partisi o milli ruhun Kurtuluş Savaşı mücadelesini veriyor. Atatürk “Hatay benim şahsi meselemdir” diyerek hasta yatağında Hatay’ın Anavatana katılması için büyük büyük çabalar göstermiştir. Atatürk’ün gösterdiği çabayı tüm Hataylı hemşerilerimizin göstermesini diliyorum. Atatürk’ün bizlere vermiş olduğu görevi yerine getirmek için Zafer Partisinde sizlerle inandığımız yolda yürümek büyük bir onurdur. Milli ruhun serden geçtileri Zafer Partisinin  politikalarına ve lideri Prof Dr Ümit Özdağ ile Zaferi kazanacağına inanarak yola çıktılar. Hoş geldiniz” ifadelerini kullandı. Haber:Hasan DİKKAYA

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.