ZARA BELENLİLERE UNUTULMAZ BİR KONSER YAŞATTI

ZARA BELENLİLERE UNUTULMAZ BİR KONSER YAŞATTI

Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Zara en güzel şarkılarını Yayla şenlikleri kapsamında Belenli vatandaşlar için seslendirdi.

Belen Belediyesi’nin organizasyonunda gerçekleşen dev konsere AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Büyük Birlik Partisi Hatay İl Başkanı Metin Yeşilkaya, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Belen Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Bünyamin Tubay ve çok sayıa vatandaş katıldı.

BAŞKAN GÜL’DEN ZARA’YA ÇİÇEKLİ TEŞEKKÜR

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, konsere katılan herkese hoşgeldiniz diyerek sahneyi Zara’ya bıraktı. Birbirinden sevilen şarkılarını Belenlilere seslendiren Zara, vatandaşlara müzik ziyafeti çekti. Gecenin anısına Başkan Gül Zara’ya çiçek takdiminde bulundu.

Konserin ardından vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Gül, vatandaşların fotoğraf çekilme isteklerini kırmadı. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.