ZÜMRE’NİN GENÇLERİ ALTINÖZÜ’NÜ GURURLANDIRDI

ZÜMRE’NİN GENÇLERİ ALTINÖZÜ’NÜ GURURLANDIRDI

Altınözü Kaymakamlığı İlçe Spor Müdürü Ahmet Zümre’nin öncülüğünde açılan kurslarda eğitim alan Altınözülü 2 sporcu Gaziantep’teki turnuvaya damga vurdu.

Hatay’ın ata sporu aba güreşine büyük önem veren ve Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert’in tam destekleriyle ilçede unutulmaması için kurslar açan Müdür Zümre spora yaptığı desteğin meyvelerini de topladı. Müdür Zümre’nin öncülüğündeki kurslardan yetişen 2 genç sporcu Gaziantep ilinde gerçekleşen aba güreşi turnuvasında finale yükseldi. İki sporcunun müsabakasında kazanan Altınözü oldu. Müsabaka sonunda Oğuz Doğruel rakibi Turgay Alyaz’ı mağlup etti. Doğruel’in şampiyon olduğu turnuvanın sonunda iki sporcu da Altınözü ilçesinin gurur kaynağı oldu.

ZÜMRE İKİ SPORCUYU DA KUTLADI

REKLAM ALANI

Müdür Zümre müsabakanın ardından iki genç sporcuyu da kutladı. Müsabakanın ardından paylaşım yapan Zümre; “Gaziantep Büyükşehir düzenlenen aba güreşinde iki Altınözülü sporcumuz finalde karşı karşıya geldiler. 1.ci Oğuz Doğruel 2.ci Turgay ALYAZ ikinci olmuştur. İki sporcumuzu tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.Zümre ayrıca spora desteğin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.