‪‪ŞANVERDİ “Durmak Yok Yola Devam”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi 31 Mart yerel seçimleri kapsamında memleketi Reyhanlı’ya özel bir ilgi gösteriyor.

‪‪ŞANVERDİ “Durmak Yok Yola Devam”

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Şanverdi 31 Mart yerel seçimleri kapsamında memleketi Reyhanlı’ya özel bir ilgi gösteriyor. Reyhanlı’nın tüm mahallelerini tek tek gezen Şanverdi Cumhur İttifakı’nın kazanabilmesi için yoğun çaba sarf ederek Reyhanlı’ların yanı sıra herkesin gönlünü kazanıyor.


Sosyal Medya hesaplarında vatandaşları yoğun ilgisini paylaşan Şanverdi çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken memketinde bir dakika yerinde durmuyor.


Sosyal Medya hesaplarında gezilerini paylaşan Şanverdi “Reyhanlı Cumhur İttifakı Yenişehir mahalle toplantımızı gerçekleştirdik. Gönül Belediyeciliği ile kazanan Reyhanlı ve Hatay olacak.” “Reyhanlı Tornacılar Demirciler ve Makinistler Esnaf Sanatkarlar Odası’nı ziyaret ederek esnaf kardeşlerimizle biraraya geldik.”‬“Reyhanlı Kurtuluş mitinginde muhteşem bir kalabalıkla buluştuk. Tevazu, samimiyet ve gayret diyerek çıktığımız bu yolda tıpkı ilk günkü gibi bizleri heyecanlandıran hemşehrilerimizle durmak yok yola devam‬. Hep birlikte kazanacağız inşallah‬” ifadelerini kullanırken vatandaşların desteğini istiyor.
HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.