ZEHRA GÜNEŞ: VOLKAN ABİ HATAY İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR

ZEHRA GÜNEŞ: VOLKAN ABİ HATAY İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATIYOR

A Milli Kadın Voleybol Takımının yıldız oyuncusu Zehra Güneş, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında joker olarak neden Volkan Demirel’i tercih ettiğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Volkan Demirel’den övgüyle bahseden ve Volkan Hoca’nın Hatay için yaptıklarının önemine dikkat çeken Güneş, “Volkan abi de bu zamana kadar Hatay için çok fazla yardım yapıp gecesini gündüzüne katmış birisi. Onun da yardımının olması onu da çok mutlu eder diye düşündüm. İyi ki de koyduk çünkü benim futbol oynayan hiçbir bilgim yok. Gerçekten hatta arkadaşlarım, ‘Nasıl bilemezsin?’ dedi. Asla futbolla alakalı bir bilgim yok. Volkan abinin de jokerlerde olması benim için çok iyi oldu. Çok güzel bir işe imza attık. Dilerim orada gelecek vadeden küçük kız çocuklarımızın elinden tutup, bir nebze de olsa yardım edebilmişizdir” diye konuştu.

CEREN’İN TAKIMINA BAĞIŞTA BULUNMAK İSTEDİM

Yarışmanın çok heyecan verici olduğunu ifade eden Güneş, kazanılan parayı depremde hayatını yitiren hayranı Ceren’in takımına bağışlamak istediğini aktardı. Güneş,  “Oraya gittiğimde tam olarak ne olduğunu anladım. Gerçekten inanılmaz bir platform. Çok heyecan verici ve bildiğini unutturan bir yer. Volkan Demirel’i koymamızın nedeni, oradan kazandığım tutarı Hatay’da benim hayranım olan Ceren’in takımına bağışta bulunmak istedim” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.