ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ANLAMLI PROGRAM

ÜLKÜ OCAKLARI’NDAN ANLAMLI PROGRAM

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığı tarafından Yesevi Ocaklarından Ülkü Ocaklarına” konulu konferans ve konser etkinliği gerçekleştirildi.Kaya Kuzucu’nun sahne aldığı Hatay Meclis Merkezi’ndeki programa Ülkü Ocakları İl Başkanı Alihan Döner, belediye başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

KUZUCU: OCAK TOPARLAYICIDIR

Sanatçı Kuzucu; “Yesevi Ocağı’ndan Ülkü Ocakları’na diye neden dedik? Eski hanelerde bir ocak bulunurdu. Ocak yandığında etrafında toplanılırdı. Ocak toplayıcıdır. Allah, ocağımızın ateşini hep yandırsın, dumanı hep tütsün. Varlığımız daim olsun” ifadelerinde bulunarak, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın selamlarını iletti.

DÖNER: ÜLKÜ OCAKLARI YAŞAMAYA DEVAM EDECEKTİR

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanı Alihan Döner, programda yaptığı konuşmada; “Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner, “Ülkü Ocakları Hoca Ahmet Yesevi’nin ocağının bugünkü ateşinin yandığı yerdir. Hoca Ahmet Yesevi’nin alperenleri, gazi dervişleri Ülkü Ocaklarında yaşamaktadır; yaşamaya da Allah’ın izniyle devam edecektir. Ülkü Ocakları, at sırtında milletin istikbaline koşan Mete’den, Türk milletinin istiklalini kurtaran Mustafa Kemal’e, oradan ikinci bir Ergenekon’a daha sığınmak zorunda kalmayalım diye, Rus işgaline, Rus emperyalizmine direnen Alparslan Türkeş’e ve nihayetinde Amerika’nın çocuklarına haddini bildiren Devlet Bahçeli’ye kadar şerefli bir bayrağın taşıyıcısıdır.

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Hatay İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz ve Genel Merkez sanatçımız Kaya Kuzucu Beyin sahne aldığı “Yesevi Ocaklarından Ülkü Ocaklarına” konulu konferans ve konser etkinliğimizi gerçekleştirdik. Programımıza katılım sağlayan kıymetli haziruna, vatandaşlarımıza tüm teşkilatlarım adına şükranlarımı sunarım” dedi.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.